Renoveren van uw lift volgens de huidige keuringsnormen

uw partner in elektriciteitswerken en liftinstallaties

Voldoet uw lift nog aan de geldende kwaliteits- of veiligheidsnormen? Of dient ze gemoderniseerd te worden? Doe dan een beroep op onze vakkennis voor een renovatie van uw lift in West-Vlaanderen.

Veiligheid op nummer één 

Declercq Curd is een ervaren partner bij de renovatie van liften, die op regelmatige basis samenwerkt met liftfirma Wiish. Verouderde liften die niet meer voldoen aan de keuringsnormen worden aangepast aan de nieuwe wetgeving. Een volledige renovatie van de lift kan het comfort en de prestaties ervan aanzienlijk verbeteren. Bovendien verhoogt dit ook het veiligheidsgevoel van de liftgebruiker.

Zo goed als nieuw 

Is uw huidige lift sterk verouderd en bijgevolg vaak defect? Werken de liftdeuren niet meer naar behoren of zijn de wachttijden lang? In dit geval schakelt u best hulp in van een professial zoals Declercq Curd voor een renovatie van uw bestaande lift. Een professionele renovatie biedt veelal een uitkomst, waardoor het niet noodzakelijk is om een nieuwe lift aan te schaffen. Neem contact met ons op voor meer inlichtingen of een prijsofferte op maat van uw specifieke vraag.